Pakket Klein

Home / Pakketen / Pakket Klein

Wij verzorgen bij dit pakket de volgende diensten. Wij installeren een WordPress website op uw of onze server, die keus is geheel aan u. Vervolgens geeft u ons 3 onderwerpen en daar schrijven wij een mooie tekst voor Om 3 pagina’s te vullen.

Wij schrijven maximaal 1200 woorden verdeeld over 3 pagina’s. Als u het wilt krijgt u van ons 1 jaar gratis webhosting bij dit pakket. Ook krijgt u van ons een onderhouds contract voor de duur van 1 maand. Dit betekent dat wij de website voor u een maand lang gratis updaten, maar ook als u iets nieuws wilt hebben op de website doen wij dit ook gratis.

Ook zullen wij een passend gratis theme voor u zoeken bij de website. Dit betekent dat u uit duizenden Thema’s kunt kiezen. er zit echter wel een nadeel aan. Dit zijn thema’s die gratis voor iedereen te gebruiken zijn. Dus dat wil zeggen dat het mogelijk is dat iemand anders het zelfde thema heeft als u.

Bent u overtuigd van dit pakket en denk u dat dit het best bij u past? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.