Pakket Normaal

Home / Pakketen / Pakket Normaal

Wij verzorgen bij dit pakket de volgende diensten. Wij installeren een WordPress website op uw of onze server, die keus is geheel aan u. Vervolgens geeft u ons 7 onderwerpen en daar schrijven wij een mooie tekst voor Om 7 pagina’s te vullen.

Wij schrijven maximaal 3000 woorden verdeeld over maximaal 7 pagina’s. Al onze teksten zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Als u het wilt krijgt u van ons 1 jaar gratis webhosting bij dit pakket. Ook krijgt u van ons een onderhoudscontract voor de duur van 3 maanden. Dit betekent dat wij de website voor u 3 maanden lang gratis updaten, maar ook als u iets nieuws wilt hebben op de website doen wij dit ook gratis.

Bij dit pakket krijgt u een premium thema naar keuze. Dit betekent dat u uit honderden Thema’s kunt kiezen. Het voordeel van dit pakket is dat er maar weinig andere websites het zelfde thema hebben. Dat wil zeggen dat het mogelijk is dat iemand anders ook dit thema heeft. Echter zullen dat er maar weinig zijn.

Bent u overtuigd van dit pakket en denk u dat dit het best bij u past? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.