Website kopen, begin met een affiliate website

Home / Blog / Website kopen, begin met een affiliate website
Website kopen, begin met een affiliate website

Website kopen? Veel mensen willen graag een website kopen. Maar hebben verder niet zo heel veel verstand van website’s. Er zijn veel dingen nodig om een website aan de man te brengen. Zo moet je gaan zorgen dat je in de zoekmachines gevonden gaat worden. Maar dit is een technisch verhaal en zullen wij later in een nieuwe blog op in gaan.

Een website kopen kan op verschillende manieren, wij verkopen regelmatig website’s aan diverse klanten. En dit kunnen website’s zijn die al omzet maken. Maar ook nieuwe websites verkopen wij.

Affiliate website kopen?

Momenteel hebben wij twéé affiliate websites in de verkoop staan. We hebben een goedkope kinderkleding website en een website voor hanglampen te koop staan. Dit zijn startklare affiliate websites. Wij kunnen deze website ook voor u hosten, maar wanneer u al een webhosting pakket heeft kunnen wij de website voor u verhuizen. Als u interesse heeft of meer informatie wilt van één van deze websites kunt u heel snel en makkelijk contact met ons opnemen.

Voor de kant en klare websites die wij hier in deze blog noemen zijn wij zelf gestart met linkbuilding. Dat wil zeggen dat wij andere website eigenaren vragen om een linkje naar onze website te plaatsen. Wanneer dirt relevante websites zijn zul je zien dat de posities van de website op verschillende keywoorden snel goede posities zal bereiken in bijvoorbeeld Google.

Website kopen met linkbuilding pakket?

Als u zelf geen tijd heeft om relevante website’s te vinden die met u een linkje of een blog willen ruilen. Kunnen wij dit voor u doen. Dan gaan wij voor u zo veel mogelijk en zo sterk mogelijke linkjes zoeken en naar uw website laten verwijzen. Hiervan krijgt u natuurlijk maandelijks een overzicht van de gescoorde links naar uw website.

Wanneer u zelf geen tijd heeft om artikelen te schrijven kunnen wij dit ook voor u doen tegen een scherp tarief. Wij stellen dan een pakket voor u op en zullen sterke artikelen schrijven die relevant zijn aan de website. Deze artikellen zullen goed geschreven zijn en op diverse blogs gepost worden. Dit zorgt voor een sterke backlink naar uw website.

Liever een nieuwe affiliate website in een andere branche?

Wanneer u zelf al een leuk domein heeft of een specifieke branche/niche kunnen wij voor u een op maat gemaakte website leveren. U neemt dan contact met ons op en wij bespreken al uw wensen. Wilt u meer informatie hebben wat betreft het maken van een affiliate webshop of website zullen wij proberen om u flink op weg te helpen.

Meer informatie of contact met ons opnemen doet u door een mailtje te sturen naar: Info@larowebdiensten.nl.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.